Even voorstellen...

Mijn naam is Iris Vella Bamber.

 

Van oorsprong ben ik verpleegkundige (niet meer praktiserend). Na enkele jaren in een ziekenhuis gewerkt te hebben ben ik via de studie fysiotherapie en mijn interesse in de massagetherapie geinterreseerd geraakt in de Alternatieve en Complementaire geneeskunde.

 

Vervolgens heb ik allerlei opleidingen genoten op het gebied van de Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire therapie en Fytotherapie, de Traditionele Chinese Geneeskunde, waaronder de acupunctuur, cupping en moxa. Verschillende massagetherapieën, psychologische technieken zoals de EFT (Emotional Freedom Techniques) en CPH (Change Personal History).

 

Van 1993 tot november 2016 werkte ik met veel plezier in een groepspraktijk voor Alternatieve Geneeswijzen. Sinds november 2016 ben ik vanwege het groeiende aantal patiënten fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk.

 

Mijn missie is om cliënten vanuit een holistische mensvisie (de mens als een geheel) bij te staan. Om elke cliënt met tijd en aandacht, empathie en respect voor diens wezen tegemoet te treden. Te doen wat binnen mijn vermogen ligt om lijden te verlichten en gevoel van welbevinden te stimuleren.

 

Natuurpraktijk Vellir & Zoutkamer Overloon

 

Holthesedijk 6

5825JG Overloon

Tel: 06-81480551

Email: Info@natuurpraktijkvellir.nl

Openingstijden

 

Dinsdag, woensdag en donderdag op afspraak

 

Deze website gebruikt geen cookies.

Privacyverklaring

Klachtenregeling

Copyright © 2023 Vellir